De canada goose jas heb je gauw een goede optie voor een winterjas.

Dit merk is al jaren geleden opgericht in Canada. De productie van de winterjassen begon in de jaren 80 onder de naam Snow Goose. Dit was al een merk in Europa, waardoor de naam moest worden veranderd. De naam werd veranderd in Canada Goose. Deze naam is tegenwoordig heel bekend, wanneer we praten over winterjassen. Het is een super populair merk, waarvan het logo snel herkent wordt.

Het logo zit op de bovenarm en wordt gevormd door een cirkel met de Noordpool en symbolen van Canada. Wat maakt deze jassen zo populair?

De jas is handgemaakt met een voering van zacht dons. Daardoor zul je de winter lekker warm doorkomen!

Ventilatie en isolatie zijn belangrijk

Een goede winterjas zou tegen verschillende weersomstandigheden moeten kunnen.

Daar is bij een goede winterjas wel rekening mee gehouden. Daarom dient de winterjas waterdicht te zijn om beschermd te worden tegen regen, wind, sneeuw en hagel. Zo blijf je warm en ingepakt in je winterjas. De jas hoort nog wel te kunnen ademen, zodat je het niet té warm krijgt. Hierdoor heb je tijdens de winter isolatie en ventilatie met de perfecte winterjas!

Naast de kwaliteit van de jas, is het ook fijn als de jas er mooi uitziet. Zodra je de winkel binnenloopt, is het heerlijk om direct een prachtige jas aan te kunnen wijzen, waar je nog jaren plezier van kunt hebben. Zo ga je de winter warm in met een fantastische look!

Klassieke look met comfy binnenkant

Een goede winterjas is onder andere de woolrich winterjas. Bij deze jas heb je een gladde stof en verschillende zakken, waardoor je veel kwijt kunt. De zakken hebben knopen, waardoor de jas klassiek oogt. Hierdoor past de jas bij vele stijlen. De jas geeft je een nette look. Naast het uiterlijk van de jas, is ook de kwaliteit van de jas heel goed. Zo is de binnenkant gevuld met dons, waardoor je genoeg warmte krijgt in de winter. Hierbij heeft de jas een capuchon die kan worden dichtgemaakt met een kinbeschermer.

De jas is gemaakt van een stof die stretchbaar is. Hierdoor zitten de jassen enorm comfortabel en kun je vrij bewegen in de jas. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ook gaan skiën met deze jas. Op naar de piste!