Heb je jouw zithoek helemaal af maar mist er toch nog iets? Denk dan eens aan bijzettafels! Deze kleine tafeltjes zijn multifunctioneel. Gebruik een bijzettafel als extra plek om je glas kwijt te kunnen, of kies voor een set van bijzettafels die je als salontafel kan gebruiken. Verder kan je ook een bijzettafel gebruiken als plantentafel, om je plant een ereplekje te geven. Een bijzettafel is een klein meubel wat voor een groot verschil kan zorgen. Hoog tijd om een bijzettafel te kopen dus. Maar waar let je op voordat je start met een bijzettafel kopen? In deze blog geven we jou een aantal tips om een bijzettafel uit te zoeken die perfect bij jou past!

Ten eerste moet je bepalen welke bijzettafel past bij jouw interieur. Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende bijzettafels in alle soorten en maten. Een bijzettafel kopen is dan ook niet hetzelfde als een salontafel kopen. Een salontafel wordt vaak gebruikt in combinatie met een bank, terwijl bijzettafels ook naast een fauteuil of tv meubel geplaatst kan worden. Industriële bijzettafels hebben vaak een stoere robuuste uitstraling. Een tafelblad van grof hout en een metalen onderstel geeft een industriële uitstraling. Voor een moderne uitstraling is een glazen tafelblad heel geschikt. Door een bijzettafel te kiezen die past bij de rest van je interieur creëer je een mooi geheel en eenheid in je woning. Bijzettafels zijn makkelijk te combineren en te decoreren. Kies een bijzettafel die past bij de rest van je grote meubels, en kies voor de decoratie een trendkleur. De decoratie kan je makkelijk verwisselen als je interesse krijgt in een nieuwe trend. Een bijzettafel kan je aankleden met een mooie vaas, kaarsen of plantjes. Ook zijn mooie bijzondere onderzetters een functioneel en decoratief item.

tv meubel kopen

Hulp nodig bij het kopen van nieuwe bijzettafels? Ga dan eens langs bij de Bommel Meubelen in één van haar elf woonwinkels. Hier staan deskundige interieuradviseurs voor jou klaar om je te helpen bij het aanschaffen van jouw nieuwe bijzettafels en het realiseren van al jouw woonwensen. Je kan natuurlijk ook altijd een kijkje nemen op de website. Een bijzettafel is geen meubel wat je uit hoeft te proberen dus deze kun je eenvoudig online bestellen. Dus op zoek naar hét meubel dat jouw zithoek af kan maken? Kies voor een bijzettafel!