Als je net aan het verhuizen bent en alles opnieuw wilt inrichten, komt natuurlijk ook de badkamer even om de hoek kijken wat jij van plan bent. Tegenwoordig is het steeds normaler om je badkamer te voorzien van verschillende meubelstukken die effectief zijn maar ook stijl aanbieden. Maar wat we ook steeds meer zien zijn houten badkamermeubels in iedereens huis en dat is verrassend om te zien. In deze blog bespreken we de beste trends op het gebied van houten badkamermeubels uit 2021.

Een houten spiegel rand wordt de nieuwste trend

Dit is nog een redelijk nieuwe trend die vanuit 2020 is meegenomen naar dit jaar. De trend gaat om een houten spiegel rand om de spiegel heen. Dit klinkt in het begin een beetje apart, maar het kan zeker stijlvol zijn. Vooral tegenover een witte muur kan het wat karakter geven in de badkamer. Daarnaast hebben sommige mensen ook in de houten randen lampen ingemaakt, waardoor het ook nog eens effectief is. Deze trend wordt nu langzaam ontdekt door vele consumenten en we weten zeker dat rond de zomer van 2021, dit een mega hit wordt.

Open houten kasten in de badkamer blijven gewild bij consumenten

Het is wel belangrijk om een bepaalde opbergplek te hebben voor bijvoorbeeld jouw haar producten of handdoeken. Normaal gesproken deden mensen dan in een dichte kast waardoor het niet meteen vochtig werd. Maar als snel blijkt dat de trend van de open houten kast iets werd. Het geeft je badkamer een ruimtelijker gevoel en sommige mensen vinden het erg mooi staan in hun badkamer.

Mensen kiezen voor de makkelijke weg

Je zult vast denken wat bedoelen we met deze kop? Hier bedoelen we mee dat juist hout een van de goedkopere materialen is om mee te werken en daarom kiezen mensen voor de goedkope en makkelijke weg. Hout is over het algemeen ook goed te bewerken en kun je juist zelf nog iets meer doen, in plaats van dat je het door een duur bedrijf laat doen. Voor ieder mens is het anders, maar een goede badkamer is het halve werk.