06 42 07 40 05 info@cedgemeubel.nl | Laagste prijsgarantie Unieke meubels Gratis levering TV dressoirs Bijna alles uit voorraad leverbaar

Winkel

Resultaat 1–9 van de 43 resultaten wordt getoond

Industriële meubels winkel

Heb je ook altijd al industriële meubels voor in huis willen hebben? Geef dan jouw woonkamer een stoere uitstraling met de industriële meubels van Cedge Meubel. Hier vind je een uitgebreid assortiment vintage meubels, met een industriële look and feel. Direct een idee krijgen van hetgeen je kunt verwachten op onze meubelwebshop? We hebben ons gehele assortiment met industriële meubels op deze pagina staan!

Een unieke industriële Cedge meubel!

Een industrieel meubel van Cedge Meubel is uniek in haar soort. Het is de geschikte toevoeging aan het huis van een ieder die uniek durft te zijn. Onze meubels met industriële uitstraling worden met de hand vervaardigd in India. Omdat wij alles rechtstreeks vanaf de maker inkopen en importeren, profiteer jij mee in de prijs. Onze industriële meubels vormen de basis voor het unieke assortiment van Cedge Meubel. Zit jouw ideale meubel er toch niet bij? Geen probleem! Daar wij onze industriële meubels op maat laten maken, kunnen we ook een verzoek namens jou sturen!

Welke industriële meubels hebben jullie allemaal?

Bij Cedge Meubel vind je een uitgebreid en divers assortiment industriële meubels. Omdat ieder meubelstuk uit ons assortiment met de hand wordt vervaardigd, kunnen we jou zeer diverse meubels bieden. Hierdoor weet je zeker dat er altijd wel een industriële meubel voor jou bij zit. Natuurlijk hebben we het liefst dat jij onze meubels allemaal bekijkt, maar om alvast een klein tipje van de sluier op de lichten, bestaan onze industriële en robuuste meubels onder andere uit: TV-meubels, kasten (opbergkasten, boekenkasten, lockerkasten etc.), lampen, salontafels en diverse meubels van steigerhout. Meer weten? Bekijk de industriële meubels in onze winkel!

Voor ieder interieur

Industriële meubels zijn in ieder interieur toe te passen. Bij (C)edge meubel ben je aan het juiste adres voor verschillende meubels in industriële stijl. Wil je niet een geheel industrieel interieur? Gebruik dan industriële meubels in een ander soort interieur. Door creatief te zijn kun je verschillende interieurstijlen met elkaar combineren. Industriële meubels gaan goed samen moderne meubels maar ook met vintage meubels. Wil je graag advies over het inpassen van industriële meubels in jouw interieur? Kom dan langs en ontvang advies.

Bestel direct jouw ideale industriële meubel!

Heb je jouw ideale industriële meubel gevonden! Via onze webshop is het zeer eenvoudig om deze te bestellen! Onze meubelshop biedt een goede service, én snelle levering. Twijfel je toch nog en wil je de meubel liever in het echt zien? Ook dit is mogelijk! Je kunt onze industriële meubels bekijken in één van onze showrooms bij Plein 5 in Ingen! Het gros van onze meubels is direct uit voorraad leverbaar. Bestel direct!

0

Uw winkelwagen