06 42 07 40 05 info@cedgemeubel.nl | Laagste prijsgarantie Unieke meubels Gratis levering TV dressoirs Bijna alles uit voorraad leverbaar

Robuuste opbergkast

Toont alle 5 resultaten

Robuuste opbergkast online kopen

Ben je op zoek naar een robuuste opbergkast? Kies dan voor een industriële opbergkast van Cedge Meubel. Deze bestel je eenvoudig en snel online. Wij hebben een mooi assortiment industriële kasten waaruit je kunt kiezen!

Opbergkasten vind je in iedere woning. Ze zijn niet alleen functioneel, maar bepalen ook de volledige sfeer en stijl van het interieur. Onze robuuste opbergkasten passen in vrijwel elk interieur en elk soort woning: van strak en modern tot een landelijke sfeer. Je kunt de robuuste kasten uitstekend combineren met  andere meubels. Zo creëer je een stoere, robuuste uitstraling door jouw complete leefruimte, wat zorgt voor een geweldige sfeer en indruk. Match bijvoorbeeld jouw industriële opbergkast met een tv-meubel en een salontafel, of met een mooie lamp.

Robuuste opbergkasten voor mensen die uniek durven te zijn!

Onze robuuste opbergkasten worden met de hand vervaardigd in India. Omdat wij deze rechtstreeks inkopen, profiteer jij hiervan. De robuust ogende meubels uit deze meubelfabriek vormen de basis voor de collectie van Cedge Meubel. Staat jouw ideale industriële opbergkast er niet bij? Geen probleem. Wij kunnen de meubels ook perfect op maat laten maken.

Bestel jouw industriële opbergkast direct online

Heb je jouw perfecte industriële opbergkast gevonden? Bestel deze eenvoudig en snel in onze meubelwebshop. Wij bieden altijd een goede service en snelle levering van jouw bestelling. Twijfel je en wil je de robuuste meubels in het echt zien? Ook geen probleem. Onze collectie kun je bekijken in onze showrooms op de Max Planckstraat 30 in Ede. Let wel op: maak van tevoren een afspraak en wij helpen u van harte verder! Vaak zijn de robuuste opbergkasten ook direct uit voorraad leverbaar.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt ons altijd mailen op het e-mailadres info@cedgemeubel.nl of bellen op het telefoonnummer 06 – 42 07 40 05.

0

Uw winkelwagen